Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
17 nov. Inschrijven Voorjaarscompetitie
17 nov. Speeldata voorjaarscompetitie
3 nov. Sponsoractie AH
6 okt. Halloween disco (jeugd)
4 okt. Klaverjassen 2016/2017
6 jun. Getuigen gezocht
30 mei Terrasoverkapping
6 apr. Sponsors gezocht
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
20160618_215900.jpg
20160618_215850.jpg
20160618_225333.jpg
Meest recente foto's
Informatie
 Claudia van der Poel  Vereniging  295x gelezen

klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

       

          

woensdag 10 februari 2021, 13:54 uur
18 december 2016, Kerst LAST-minute bij RLTC, rese
 Sam Lodder  Vereniging  5x gelezen

18 december 2016, Kerst LAST-minute bij RLTC, reserveer nu!!

 

Wat gaat er gebeuren
Het gerucht deed al een tijdje de ronde binnen de vereniging maar, mede door de inzet van Hans van Oosten, is het RLTC gelukt om een professionele kok te vinden die op 18 december 2016 een heerlijk driegangenkerstdiner gaat bereiden voor de leden van RLTC. De kantine zal die dag in kerstsferen gehuld worden om gezellig samen te genieten van een heerlijke kerstmaaltijd.

woensdag 7 december 2016, 15:54 uur
Inschrijven Voorjaarscompetitie
 Hans van Oosten  Competitie  34x gelezen

Inschrijven Voorjaarscompetitie 2017

 

Graag vraag ik uw aandacht voor de voorjaarscompetitie 2017. Vanaf donderdag 6 april 2016 start de voorjaarscompetitie. Voor de speeldata verwijs ik naar de bijlage op de website.

Er kan dit jaar gespeeld worden op de dinsdag, donderdag, vrijdag(avond), zaterdag en zondag (landelijk). Een overzicht van de competitiesoorten is op de website geplaatst.

 

De KNLTB start in 2017 met Competitie Nieuwe Stijl. Dit houdt in dat naast de bestaande competitiesoorten er een aantal nieuwe varianten geïntroduceerd worden. Bovendien krijgt iedere vereniging de mogelijkheid om zgn. Compact te spelen.

 

Competitie Nieuwe Stijl

8&9-competitie

Deze competitie is bedoeld voor leden die net begonnen zijn of nog nooit competitie hebben gespeeld. We schrijven teams in van minimaal drie spelers/speelsters. Elk team speelt per wedstrijd twee dubbels, waarin alle combinaties mogelijk zijn. De wedstrijden zijn in april en mei, de wedstrijddagen zijn woensdag of zondag. Meer info www.knltb.nl/89 .

Onder35, de nieuwe competitie op zaterdagavond

Deze nieuwe competitie is voor jongvolwassenen tussen de 17 en 35 jaar. De speeldag is zaterdag en de aanvangstijd is 17.00 uur. Inschrijven is mogelijk met tenminste 4 spelers/speelster met speelsterkte 4 tot en met 7. Er worden 4 dubbels gespeeld. Meer info www.knltb.nl/onder35 .

Landelijke Zomeravondcompetitie

In 2017 introduceert de KNLTB een Landelijke Zomeravondcompetitie. Deze competitie kan naast de voorjaarscompetitie gespeeld worden. Er wordt gespeeld op de woensdagavond (vanaf 19.00 uur) in mei en juni. Minimaal 4 spelers in een team, elk team speelt 2 dubbels per avond. Meer info www.knltb.nl/zomeravond .

Wat is Compact Spelen?

In 2017 maakt de KNLTB ‘Compact Spelen’ in alle competities mogelijk. In het kort betekent dit dat de partijen bij een 3e set een wedstrijdtiebreak kennen en dat bij 40-40 meteen een beslissend punt gespeeld wordt. Wij hebben besloten om voor onze thuiswedstrijden alleen op de vrijdagavond van deze mogelijkheid gebruik te maken. Op de andere dagen spelen wij op de gebruikelijke wijze. Meer info www.knltb.nl/compactspelen

 

U kunt zich tot uiterlijk 10 december 2016 met het inschrijfformulier (op de website) aanmelden voor de voorjaarscompetitie. De sluitingstermijn voor de zomeravondcompetitie is 10 januari 2017.

 

Sportieve groet,

Hans van Oosten

VCL Download bestanden
Aanbod Voorjaarscompetitie landelijk 2017 112 KB (20x opgehaald)
Aanbod Voorjaarscompetitie Rotterdam 2017 115 KB (27x opgehaald)

Formulieren
Inschrijfform Voorjaarscomp.
donderdag 17 november 2016, 15:59 uur 0 reacties (reageer)
Speeldata voorjaarscompetitie
 Hans van Oosten  Competitie  26x gelezen
Hieronder treft u de speeldata voor de voorjaarscompetitie! 

Download bestanden
Competitiedata 2017 39 KB (23x opgehaald)
donderdag 17 november 2016, 15:56 uur 0 reacties (reageer)


eigen partner toernooi 2016.
 Leon Roks  Activiteiten  29x gelezen

EIGEN PARTNER TOERNOOI 12 NOVEMBER 2016

HET ZIT ER WEER OP, DE DAG NA HET EIGEN PARTNER TOERNOOI, SCHRIJF IK DIT STUKJE, JEETJE MIJN OREN SUIZEN NOG VAN HET LAWAAI.

SIMONE EN IK HEBBEN HET DIT KEER ZWAARDER GEHAD DAN DE VORIGE KEER, WE HEBBEN +/- 50 UUR AAN DE TELEFOON GEZETEN VAN WAT WE MOESTEN GAAN DOEN, WEL DOORGAAN, NIET DOORGAAN, JA DAAR WAS DE BESLISSING TON HAD MAANDAG DE BANEN ERUIT GEGOOID, DUS WE KONDEN ONS GAAN FOCUSSEN OP DE PUBQUIZ OMDAT DE VOORSPELLINGEN OOK SLECHT WAREN, DAT WAS DAN GEREGELD.

JA HOOR...

woensdag 16 november 2016, 20:25 uur
Klaverjassen uitslag 3 nov en inschrijven 21 dec!
 Leon Roks  Activiteiten  30x gelezen

Uitslag eerste klaverjasavond.

afgelopen donderdag 3 november was de eerste van de vier klaverjasavonden.

Met 7 tafels werd er op deze avond voor de eerste punten gestreden. Er werd gespeeld onder gezellige omstandigheden. Aan het eind van de avond werden Marieke en Claudia als de eerste winnaars naar voren geroepen. Zij eindigden met 5799 punten, die ze in 3 rondes bij elkaar hadden gespeeld op de eerste plaats.  Daarmee bleven ze Ton en Leo maar net voor. De poedelprijs, of aanmoedigingsprijs ging naar Nel en Wendy, die met 3379 punten onderaan het klassement eindigden. 

Er zullen nog 3 klaverjasavonden volgen. De eerst volgende zal op woensdag 21 december 1930 uur zijn.

Inschrijven hiervoor kan door middel van het onderstaand  in te vullen.

Nel en Coby.

 


Download bestanden
Klassement klaverjassen 2016/2017 29 KB (39x opgehaald)

Formulieren
inschrijven klaverjassen 21dec
zaterdag 5 november 2016, 10:16 uur
Sponsoractie AH
 Hans van Oosten  Sponsoren  42x gelezen

Sponsoractie Albert Heijn Dillenburgplein

 

Ook dit jaar organiseert AH Dillenburgplein weer een sponsoractie voor alle verenigingen in Ridderkerk. RLTC doet mee aan deze actie en heeft als spaardoel een terrasoverkapping met terrasverwarming. AH Dillenburgplein stelt een bedrag van € 10.000 beschikbaar.

 

Hoe werkt het?

1)      Bij besteding van elke €15 aan boodschappen en speciale actieproducten bij AH Dillenburgplein   ontvang je een voucher met een unieke code. Met deze code kun je doelpunten scoren voor onze club. Elke code heeft een unieke waarde. Het is dus elke keer spannend hoeveel doelpunten je kunt scoren. Aan het eind van de actie wordt het sponsorbedrag ad. € 10.000 onder de verenigingen verdeeld naar rato van het aantal gescoorde doelpunten.

2)      Met het voucher kan je op de website www.win-op-fb.nl/ doelpunten doneren aan onze club.

3)      Op de Facebook-pagina van AH Dillenburgplein, www.facebook.com/ahdillenburgplein  zijn extra doelpunten te verzamelen. Op deze pagina worden challenges gehouden waar onze leden aan mee kunnen doen. De winnaar van deze challenges ontvangt extra doelpunten.

4)      Alle verenigingen krijgen de mogelijkheid om een demonstratie te geven in de winkel. Op deze manier kunnen wij de klanten aanspreken om de doelpunten te doneren aan onze vereniging, maar is het gelijk een goede manier om mensen te informeren over onze club vereniging. Graag ontvangen wij ideeën hoe wij onze club op een ludieke manier kunnen promoten in de winkel.

5)      De actie loopt tot 4 december 2016 en de vouchers kunnen verzilverd worden tot en met 11 december 2016.

 

Steun uw vereniging om tot 4 december 2016 boodschappen te doen bij AH Dillenburgplein, mee te doen met de challenges op de Facebook-pagina, www.facebook.com/ahdillenburgplein en/of een manier te bedenken om onze club in de winkel te promoten.

 

Hans van Oosten

Sam Lodder

 


donderdag 3 november 2016, 15:11 uur 0 reacties (reageer)
Partnertoernooi
 Leon Roks  Activiteiten  34x gelezen
Beste leden,

Het Partnertoernooi van 12 november zit VOL.

24 koppels hebben zich ingeschreven. Daarvan hebben een groot aantal ook aangegeven dat ze, bij slecht weer, meedoen met de pub-quiz. Daardoor zijn wij ervan overtuigd dat het een gezellige dag/avond zal gaan worden. En natuurlijk met lekker eten, want dat is inmiddels allemaal besteld. 

Wij willen iedereen die zich hebben ingeschreven nogmaals bedanken.

Graag zien we jullie allen op 12 november.

Groetjes,

Andrea en Simone. 

dinsdag 1 november 2016, 12:30 uur
Leerlingen Toernooi RLTC, Deuce Again en LTC Rhoon
 Sam Lodder  Activiteiten  32x gelezen

Op 19 november 2016 wordt er een leerlingentoernooi gereorganiseerd. Dit toernooi zal plaatsvinden op Deuce Again. Alle leerlingen van RLTC, Rhoon en Deuce Again zijn welkom en uiteraard mogen er ook mensen meedoen die in het verleden les hebben gehad op deze clubs. De kosten bedragen 5 euro per persoon en dat is voor een hapje en een drankje tussen de wedstrijden door. U wordt om 11.30 verwacht op deuce again en we zullen om 12 uur starten met de wedstrijden. We verwachten rond 5 uur klaar te zijn met de laatste potjes, maar dat hangt een beetje af van het aantal inschrijvingen.

U kunt zich inschrijven bij Glenn Smits en er zal ook een inschrijflijst opgehangen worden in het clubhuis.

Wij hopen u te zien op 19 november 2016.


Met vriendelijke groet namens de trainers van RLTC, LTC Rhoon en Deuce again,
Glenn Smits

dinsdag 1 november 2016, 11:21 uur 0 reacties (reageer)
Sponsoractie terrasoverkapping
 Sam Lodder  Vereniging  33x gelezen


Sinds enkele weken hangt er een nieuw winddoek op het park van Westerduin Assurantiën. De meeste van de leden zullen dit waarschijnlijk al gezien hebben. Westerduin Assurantiën wil graag via een leuke actie kennismaken met de leden en wil op die manier iets extra's doen voor de vereniging. Om die reden heeft deze nieuwe sponsor de vereniging het volgende leuke sponsorvoorstel gedaan.

Eerst even kennismaken; wie is Westerduin Assurantiën?

Westerduin Assurantiën is een onafhankelijk adviesbureau. Bij Westerduin Assurantiën kunt u terecht voor uw hypotheek maar ook voor vrijwel alle verzekeringen. Omdat er gewerkt wordt met een drietal serviceproviders kunnen er altijd scherpe voorstellen gedaan worden waardoor Westerduin Assurantiën altijd mee kan dingen met de goedkoopste.

zondag 30 oktober 2016, 10:37 uur
1 2 3 4
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Activiteiten
 ALV
 Bardienst
 Club van 50
 Competitie
 Jaaragenda
 Kassasysteem
 Lidmaatschap
 Nieuwsbrieven
 Redactie
 RLTC LANS Advocaten open toernooi 2016
 Sponsoren
 Tennisleraren
 Vereniging
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Jongens